COBA Systems oficijelni sajt


RAČUNARSKA REGISTAR KASA SA FISKALNOM KASOM BINGO PLUS I STANDARD (TELEFONIJA BEOGRAD) KAO FISKALNIM PRINTEROM
Kasa Telefonija Bingo Plus ili Standard

UKRATKO

Fiskalna Kasa Bingo Plus ili kasa Standard firme Telefonija Beograd je kasa koja se pojavila još 2004 godine kada je u Srbiju uveden PDV i fiskalne kase. Još uvek se proizvodi. Pokazala se kao dugotrajna i robusna sa dobrom mehanikom i elektronikom. Veza sa računarem i rad u modu fiskalnog printera su zadovoljavajući. Namenjena je za rad u manjim trgovinama ili kod prodaja koje nisu tako česte kao kod prodaje prehrane. Za ugostitelje se ne preporučuje jer nema mogućnost štampanja nefiskalnih isečaka

Program za kasu vodi knjigovodstvo zaliha. Uvek znate koliko kog artikla ima na zalihama. Može da štampa Fakturu (Gotovinski Račun) za kupca uz koji se prikačinje fiskalni isečak. Faktura se štampa na laserskom ili matričnom printeru. Može da radi prijemnicu robe (kalkulaciju cene) i može da prenosi podatke iz knjigovodstva u kasu i iz kase u knjigovodstvo. Može da brzo isprazni fiskalnu kasu i ponovo u nju učita sve artikle iz programa za kasu. Sve operacije sa pojedinačnim artiklima su zastupljene: Upis artikla u kasu, pregled artikla u kasi, brisanje artikla iz kase, promena cene artikla u kasi. Svi neophodni izveštaji o prodaji su dostupni: Prikaz dnevnog pazara za datum ili za period: po datumu, po broju računa, po artiklima. 

KASA GLAVNI MENI

KASA KOMANDNI EKRAN ZA PRODAJU
 
PREUZMITE DOKUMENTACIJU PROGRAMA  DOWNLOAD DOKUMENTACIJE      

 


 

FISKALNA REGISTAR KASA SA PRINTEROM BINGO PLUS

Ovo je računarski program za fiskalnu kasu koja radi sa fiskalnom kasom Bingo Plus (Telefonija beograd) kao fiskalnim printerom.Takođe radi i sa fiskalnom kasom Ei Niš Colibri kao fiskalnim printerom.

Može raditi kao samostalan program bez prisustva fiskalnih uređaja, samo sa običnim matričnim ili POS matričnim i termalnim, ili laserskim printerom na kojima se u tom slučaju štampaju fakture (računi) ili kasa blokovi a ne fiskalni isečci.

Rad sa fiskalnom kasom BINGO Plus kao fiskalnim printerom pokazao se u eksploataciji kao efikasan i koristan. Fiskalna kasa BINGO Plus ponaša, se vezana za računar, kao dobar fiskalni printer sa dosta novih funkcija, praćenjem zaliha i cena i lakom izmenom cena u toku prodaje.

OVO JE POSEBNO PRIMENLJIVO U PRODAVNICAMA AUTODELOVA, U APOTEKAMA, PRODAVNICAMA BOJA I LAKOVA, BELE TEHNIKE, ELEKTRO I VODOVODNOG MATERIJALA, I SLIČNIM PRODAJAMA GDE SE PRETHODNO  PRVO UTVRDI POSTOJANJE TRAŽENOG ARTIKLA NA ZALIHAMA I VIDI NJEGOVA CENA, PA SE TEK POSLE TOGA ARTIKAL NUDI KUPCU.  

Fiskalna kasa BINGO PLUS

 

PITAJTE

COBA Systems oficijelni sajtCOBA Systems TimPROGRAMI ZA FISKALNE KASEUPUTSTVA PITANJA I ODGOVORI