COBA Systems oficijelni sajt
VOZNI PARK - VOZILA I GRAĐEVINSKE I DRUGE MAŠINE
 slika 1
VOZNI PARK
slika 2
KARTICA MAŠINE
slika 3
KARTICA VOZILA
slika 4
 DOSIJE SREDSTVA - MAŠINE ILI VOZILA

slika 5

TROŠKOVI GORIVA I MAZIVA
slika 6
OSTALI TROŠKOVI

PROČITAJTE OSNOVNO O PROGRAMU 

ZA ŠTA SLUŽI PROGRAM

 Program je jednostavan i specijalizovan je za vođenje kompletne evidencije o voznom i mašinskom parku jedne firme. Iz podataka koji se upisuju u bazu podataka programa i koji se tu trajno čuvaju, mogu se dobijati različite analize i izveštaji. Program u ovoj verziji generiše samo dva izveštaja:

 - Registar Karticu sredstva i  Karticu vozila sa pripadajućim računima za Troškove goriva i maziva i Troškove ostale,  za pojedinačnu mašinu

 - Registar Karticu sredstva i  Karticu vozila sa pripadajućim računima za Troškove goriva i maziva i Troškove ostale,  za pojedinačno vozilo

 

 Svaka firma ima svoj način rada i svoje zahteve u vezi forme, izgleda i sadržaja izveštaja. Iz tog razloga program je napravljen tako da se brzo može dopunjavati i dograđivati. Po zahtevu korisnika mogu mu se dodavati moduli za posebne analize, izveštaje i formulare. Korisnik mora da osmisli izveštaj kakav mu treba i da ga dostavi preko meil-a a programer će to ugraditi u poslovnu logiku programa.

 Ovo daje mogućnost upotrebe programa u različitim firmama sa različitim problemima i rešenjima tih problema po meri firme. Doplate za ove izmene programa su jako male i posebno se dogovaraju sa programerom.

 www.cobasystems.com

cobasystems@gmail.com

064/218-55-22 Coba

 PITAJTE

COBA Systems oficijelni sajtCOBA Systems TimPROGRAMI ZA FISKALNE KASEUPUTSTVA PITANJA I ODGOVORI