POČEVŠI OD 2023 GODINE CSYSTEMS™ NUDI

U programskom paketu za knjigovodstvo sada su 32/64 bitne računovodstvene i knjigovodstvene aplikacije usklađene s najnovijim propisima. Automatsko generisanje i slanje elektronskih poreskih prijava za zarade i za PDV, automatsko generisanje i slanje elektronskih faktura na SEF i na informacionog posredika Moj eRačun, kao i preuzimanje sa SEF-a primljenih faktura i upravljanje tim fakturama u lokalu. Automatizovana veza preko LAN mreže, WIFI mreže ili preko FTP protokola - preko interneta - sa fiskalnim kasama u prodajnim objektima. Pristup serverskom računaru i serverskom softveru (bazi podataka računovodstva i knjigovodstva) sa udaljenih lokacija preko interneta preko Windows RDP servisa iz desktop, laptop i tablet računara i iz mobilnih smart telefona, preko web browsera-a, bez instaliranja bilo kakvih programa u te uređaje.

 

RAZVOJ POSLOVNIH PROGRAMA ZA KORISNIKA

(Custom development)

Od početka 2021 godine svoje 30 godišnje iskustvo u razvoju poslovnih aplikacija nudimo direktno za potrebe naših kupaca!  To nije samo softver, to je tada i vaše lično poslovno rešenje!

 

 

 

 

ERP I RAČUNOVODSTVO ZA KORISNIKA

(ERP and Accounting)

CSYSTEMS™  je skalabilna i prilagodljiva programska platforma klijent/server za implementaciju ERP rešenja za bilo koju delatnost firme, veličinu firme i vrstu poslovanja firme.

Od početka 2021 godine za naše kupce pravimo posebne poslovne aplikacije na osnovu glavnog softverskog proizvoda naše firme PROGRAMA ZA KNJIGOVODSTVO CSYSTEMS™, ako taj glavni softverski proizvod ne ispunjava sve njihove potrebe i zahteve.

 

POSLOVNE SOLUCIJE

(Business solutions)

Radimo sa firmama iz različitih industrija, različitih veličine i različite vrste poslovanja. Pogledajte karakteristike naših poslovnih rešenja date na sajtu www.cobasystems.com.

 

 

ALATI ZA PROGRAMERE

(Tools for Xbase++ developers)

Kao posledica našeg 30 godišnjeg  iskustva u razvoju softvera imamo mnoštvo korisnih uslužnih programa, biblioteka i softverskih rešenja "know how" u području pristupa bazama podataka, internetskim tehnologijama i mnogim drugim. Takođe našim kupcima firmama počevši od 2021 godine prodajemo uz binarnu verziju softvera i izvorni kod, kako bi mogli da samostalno nastave održavanje i razvoj kupljenog softvera.

 

 

NAŠI KUPCI

(Our customers)

Naši klijenti su više od 200 srpskih firmi u različitim delatnostima i vrstama poslovanja. Imamo kupce i u okolnim zemljema našeg govornog područja. Komunikaciju sa nama mogu ostvariti putem email-a cobasystems@gmail.com   ili coba@cobasystems.com  ili preko sajta www.cobasystems.com