NEWS
GLAVNA VEST
Želimo da upoznamo sve naše Vinogradare i Vinare da smo se potrudili da napravimo alatku koja bi trebala da olakša i digne na viši nivo njihov rad i da im smanji troškove i poveća kvalitet proizvodnje, a koju imamo nameru da dalje razvijamo i usavršavamo za naše, a posebno za inostrane korisnike.

Međutim, nikada se ne zna da li je nešto dobro ili nije i gde ga treba ispravljati, ako za tim ima potrebe, dok više njih duže ne rade sa tim i dok oni ne daju svoje ocene i svoje mišljenje o tome. Kao što vidite ista stvar i sa ljudima i sa softverom.

Iz tog razloga nudimo zainteresovanim Vinogradarima i Vinarima a takođe i nezaobilaznim podrumarima

Besplatno Program:
WineLine - Wine Cellar - Vinski Podrum

na probni rad od 16 meseci od momenta dobijanja (ili trajno - ako ste stručni saradnik za dalji razvoj ovog softvera),


uz njihovu obavezu da nam meilom jave svaki uočeni nedostatak, operaciju kojom nisu zadovoljni, zatim da daju predlog za nešto što se može poboljšati i usavršiti ili, ako ničega od toga nema, da nas pohvale i pozovu na degustaciju svog najnovijeg proizvoda.

VAŽNA VEST
Zainteresovani treba da se jave isključivo na email: 
cobasystemsoftware@gmail.com 

Da u meilu u prvom redu bude samo reč

WINELINE

a da od drugog reda pa na dalje navedu za šta su zainteresovani: 

 1. Pun Paket WineLine - Wine production
(sadrži 2,3 i 4) 

2. WineLine - Softver za Vinogradarski dnevnik 

3. WineLine - Softver za Vinarski dnevnik 

 4. WineLine-WineCellar Softver za Vinski Podrum 

Treba još dostaviti: Mesto sedišta, adresu, Kontakt osobu, mobilni telefon ili fiksni telefon, email, a ako je u pitanju firma: DOO, preduzetnik, zadruga i slično obavezno dostaviti matični broj firme. 


POSEBNA VEST
Program ćemo isporučivati i instalirati u računar korisnika preko interneta.

Pomoć za početak rada sa programom, konsalting i tehničku pomoć pružamo besplatno takođe preko interneta.

Iz tog razloga morate posedovati računar sa Windows XP, 7 ili 10 operativnim sistemom i sa solidnim internetom (ADSL ili slično).

Računar može biti stoni (desktop) ili prenosni (laptop). Uz računar može biti priključen laserski printer. Program ne radi sa matričnim printerima.

Finalna verzija programa imaće mogućnost rada preko tablet računara i mobilnih telefona a preko interneta.

Sve informacije na telefon:
064 218-55-22 Coba
060 056-21-87 Marko

Na osnovu e-maila koji smo dobili od vinarije Mačkov podrum www.mackovpodrum.co.rshttps://www.facebook.com/Mackovpodrum :
 Zahvaljujemo se na ponudi koju ste poslali. Zaista za vinogradarsku i vinarsku proizvodnju ne postoje (dobra) softverska rešenja i ako ovo što vi nudite zaista funkcioniše to će biti velika stvar za sve vinare. 
Međutim krajnje je neprofesionalno da očekujete da se neko bavi instaliranjem, isprobavanjem i sl. a da niste korektno naveli sve uslove korišćenja vašeg softvera. Nema nadoknade u prvih šest meseci, a šta posle?  Srdačan pozdrav,


Dajemo traženi odgovor:
Kasnije kada se program bude finalizovao i dopunio sa ostalim opcijama i mogućnostima, a kada bude potvrđen od vinara kao dobar alat za vinarije, imaće cenu između 50 i 70 EUR za godišnji najam (u šta je uključena besplatna podrška i pomoć u radu i sve naredne nove verzije programa) i imaće cenu između 70 i 99 EUR za kupovinu u trajno vlasništvo bez ikakvih daljih plaćanja bilo za šta, ali uz besplatnu podršku i pomoć za rad samo za prvi mesec, i bez ažuriranja sa novim verzijama koje posle toga nastanu. Na našem sajtu videćete da nam je to dugogodišnja poslovna politika. Smatramo da ni jedan program za poslovanje ne treba da bude preko 99 EUR.

CONTACT ADDRESS

cobasystemsoftware@gmail.com

Tel : 064 218-55-22

Ulica Srbe Jovanovića 1/10 
19300 NEGOTIN - SRBIJA

COBA Systems
dipl.ing. Slobodan Stanojević
ovlašćeni računovođa, programer