PROGRAMI ZA KNJIGOVODSTVO I POSLOVANJE

Izgled 

Pun programski paket za knjigovodstvene agencijeProgramski paket za knjigovodstvo više firmi (za knjigovodstvene agencije) ili za jednu firmu

ANIMATE GIF
Pun programski paket sa svim programima potrebnim za vođenje knjigovodstva velikog broja firme

Programi poslovni i knjigovodstveni referati za vođenje poslovanja svake firme 


Programi za robno-materijalno-proizvodno knjigovodstvo za poslovanje svake firme 
Programi za prosto knjigovodstvo za vođenje poslovanja manjih preduzetnika 


1. Ovo je Pun Programski Paket (PPP) za lokalni ili klijent-server mrežni rad, za knjigovodstvo preduzeća, preduzetničkih radnji, knjigovodstvenih agencija, zadruga, i ustanova.

Preuzmite odavde (downloadujte) pun program koji je potpuno operativan - nije demo verzija i neće prekinuti rad po isteku nekog broja dana, niti ima ograničenje u broju knjiženja - ali dozvoljava datume knjiženja samo u 2001 godini sve dok se ne registruje. Ako vam datumi knjiženja nisu važni, ne morate se nikada registrovati. 
 
AGENCIJA ZA KNJIGOVODSTVO KAO KORISNIK PROGRAMA 
 
Putem ovog programskog paketa računovodstvo i knjigovodstvo, kao i ostalo poslovanje, može da vodi AGENCIJA ZA PRUŽANJE KNJIGOVODSTVENIH USLUGA za neograničen broj firmi svojih klijenata (preduzeća, Preduzetnika/radnje/, Društava, Ustanova, Ostalih...) na jednom računaru ili na više računara vezanih u mrežu, a sa po jednom posebnom bazom podataka za svaku firmu klijenta koja obuhvata sve poslovne godine samo te jedne firme. Svaka firma klijent ima svoju posebnu bazu podataka, koja nema nikakve zajedničke veze sa bazama podataka ostalih klijenata. 
 
Detaljno uputstvo o ovome dato je u posebnom Uputstvu za rad sa jednom firmom klijentom koje se može preuzeti iz sekcije DOWNLOAD kao paket dokumentacije sa nazivom CSYSTEMS_fullhelp.exeDownload: Preuzmite Program i dokumentaciju

Kliknite levi klik mišem na svaki od naslova:

Dokumentacija (full)

Bazni Program

Radni Program

Prvo se instalira Bazni Program a zatim se instalira Radni Program